پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۱۰

امام جمعه بوشهر:

توسعه صنایع پائین دستی نفت و گاز در استان بوشهر حمایت شود

توسعه صنایع پائین دستی نفت و گاز در استان بوشهر حمایت شود

بوشهر- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با اشاره به اهمیت بالای حوزه پتروشیمی به عنوان یک صنعت راهبردی، گفت: توسعه صنایع پائین دستی نفت و گاز در استان بوشهر حمایت شود.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری صبح چهارشنبه در دیدار مسئولان پتروشیمی خارگ اظهار داشت: بسیاری از محصولاتی که در پتروشیمی‌ها تولید می‌شود محصولات زیربنایی است.

وی با تاکید بر لزوم توجه خاص و ویژه به حوزه پتروشیمی به عنوان یک مسئله راهبردی و بسیار مهم افزود: توسعه مراکز پتروشیمی و تولید کالای استراتژیک بین المللی مورد نیاز جهان و یک اصل است و باید حمایت شود.

امام حمعه بوشهر یکی از مؤلفه‌های قدرت در عرصه اقتصاد ملی و بین‌المللی را تولید به ویژه تولیدات استراتژیک مانند محصولات پتروشیمی دانست و بیان کرد: در ایران اسلامی شاهد موفقیت‌های بسیار خوبی در این زمینه هستیم.

آیت‌الله صفایی بوشهری به موفقیت‌های کشور در عرصه پیشرفت و توسعه صنعت پتروشیمی اشاره کرد و ادامه داد: در عرصه بازرگانی و مدیریت بازار بین المللی و بومی شدن علم و دانش آن کشور به دستاوردهای خوبی دست یافته است.

وی ادامه داد: کشور ما در حال حاضر در عرصه پتروشیمی شرایط بسیار خوبی در سطح جهان دارد و این محصول تلاش دانشمندان، نخبگان، تولیدگران و کارکنان پرتلاش این عرصه است.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر بیان کرد: پتروشیمی در ایران مایه اقتدار و یکی از مؤلفه‌های قدرت نظام به ویژه حوزه اقتصاد در فضای ملی و بین المللی است.

کد خبر 5466144

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha